Тілу потрібна питна вода, вітаміни, мінерали, жири, білки, вуглеводи

Тілу потрібна питна вода, вітаміни, мінерали, жири, білки, вуглеводи

Питна вода та мінерали

Всі ми знаємо, що для правильного функціонування організму, людині необхідна питна вода, вітаміни, мінерали, жири, білки, вуглеводи.

З настанням літа, значним джерелом вітамінів та мінералів стають свіжі овочі та фрукти, але варто пам’ятати про правильний питний режим.

Збалансована питна вода  не містить вітаміни, жири, білки і вуглеводи, але може задовольнити до 20% потреби організму людини необхідними мінералами круглий рік.

Особливо це набуває актуальності в теплий період року. Тому слід звернути увагу на те, яку воду п’єте ви.

В цей час потрібно пам’ятати:

  • ви більше втрачаєте води з організму через шкіру та пори;

  • з підвищенням температури на вулиці, в організмі людини прискорюються процеси обміну речовин.

Найкраще підійде вода підземного джерела, яка пройшла легку механічну фільтрацію, не зачіпаючи при цьому мінерали в початковому складі води. Тобто, це повинна бути натуральна мінеральна вода.

Тому влітку, слід вживати питну природну воду (3-4л на 100 кілограм ваги людини), в якій містяться корисні мінерали - природні мікроелементи - зокрема: кальцій, магній, калій тощо.

Замовлення води

У щоденній метушні ми все виявляється в ситуації коли пітевой вода вдома або в офісі закінчилася і Ви забули замовити воду. Це погано з багатьох причин, так як пити все одно хочеться, то доводиться:

  • пити водопровідну воду (що дуже погано для здоров'я),
  • кип'ятити водопровідну і потім пити її (що ще гірше для здоров'я),
  • йти в магазин і там купити води (що істотно дорожче ніж замовити воду з доставкою).

Уникнути таких проблем з невчасним замовленням води можна кількома способами, наприклад:

  1. Коли Ви замовляєте воду в компанії з доставки води, попросіть їх щоб вони включили Вас до попереднього списку на замовлення води - таким чином Вам будуть регулярно дзвонити і доставляти воду.
  2. Замовте в компанії з доставки води кілька пляшок по 6 літрів. У компаніях з доставки води вартість таких пляшок істотно нижче ніж в магазинах. Але якщо у Вас закінчиться вода в 19 літрових бутлях, у Вас буде резерв до наступної поставки.
  3. Призначте відповідального за замовлення води. Адже насправді це не просто замовлення води а турбота про здоров'я і зовсім адже не хочеться прийти на роботу і не випити кави вранці або прийти додому і потім знову вийти в магазин!

Якщо Вам потрібна корисна для Вашого здоров'я вода - замовляйте воду Росяна!